Giriş Kayıt
Rhonda Smith

Rhonda Smith


Yapımcı

Rhonda Smith, yapımcı. Prime Suspect 1973 (2017), (2011) Fresh Meat (2011), (2008) Metresler (2008), (2000) Lock, Stock... (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.5 891
2015 Dram Yapımcı 7.0 39
2011 Komedi Yapımcı 7.9 12,093
2008 Macera Yapımcı 4.6 687

Metresler
2008 Dram Yapımcı 7.6 1,556
2007 Biyografi Yapımcı 6.8 143
2006 Suç Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 7.5 895
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018