Giriş Kayıt
Diler Trindade

Diler Trindade


Yapımcı

Diler Trindade, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.6 119
2010 Komedi Yapımcı 5.5 374
2007 Belgesel Yapımcı 7.9 63
2007 Animasyon Yapımcı 6.3 134
2005 Komedi Yapımcı 4.5 118
2004 Komedi Yapımcı 1.8 113
2001 Macera Yapımcı 1.6 430
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018