Giriş Kayıt
Daniel Sánchez Arévalo

Daniel Sánchez Arévalo (46)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Daniel Sánchez Arévalo, 24 Haziran 1970 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı. Hayalet Öğrenciler (2012), The Fury of a Patient Man (2016), (2007) Suç Zamanı (2007), (2010) Afiyet Olsun (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1970
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Dani Sánchez Arévalo
Burcu: Yengeç
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Gerilim 6.9 2,039
2013 43 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 3,332
2013 43 Macera Çeşitli
5.5 608

Hayalet Öğrenciler
2012 42 Macera 6.4 2,392
2012 42 Yapımcı 6.9 164
2011 41 Macera 4.8 676
2011 41 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 3,400
2010 40 Komedi 4.9 316

Afiyet Olsun
2010 40 Komedi 6.2 900
2010 40 Dram Senarist 6.3 1,280

Şişkolar
2009 39 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 2,087
2009 39 Macera 7.2 54,760
2009 39 Dram 7.0 213

Suç Zamanı
2007 37 Korku 7.2 43,713
2007 37 5.9 300
2007 37 Komedi 5.2 273

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 36 Dram Senarist
Yönetmen
7.3 6,770
2004 34 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
6.9 117
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017