Giriş Kayıt
Rajesh Singh

Rajesh Singh


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Müzisyen

Rajesh Singh, oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.2 316
2009 Komedi Oyuncu 7.3 2,184
2007 Dram Yapımcı 6.8 591
2005 Dram Yapımcı 4.2 123
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,530
1995 Aksiyon Müzik 5.3 742
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 2,163
1986 Müzikal Oyuncu 7.7 599
Dizi Altyazıları
Vikings (14,956) Shameless (7,225) Black Mirror (6,310) The Flash (4,401) Star Trek: Discovery (2,370) The Big Bang Theory (1,728) Supernatural (1,458) Bron/Broen (1,185) Supergirl (1,165) Stranger Things (1,122)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018