Giriş Kayıt
A. Rahim

A. Rahim


Kostümcü, Oyuncu

A. Rahim, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera 0 7.2 145,137
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 37
1978 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 138
1962 Gerilim Kostüm Bölümü 7.2 222
1959 Komedi Oyuncu 7.1 115
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017