Giriş Kayıt
A. Rahim

A. Rahim


Kostümcü, Oyuncu

A. Rahim, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera 0 7.2 148,839
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 37
1978 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 138
1962 Gerilim Kostüm Bölümü 7.2 222
1959 Komedi Oyuncu 7.1 115
Film Altyazıları
Baywatch (15,344) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,742) Security (2,978) Dunkirk (2,500) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,195) 6 Days (2,014) Wakefield (1,757) King Arthur: Legend of the Sword (1,533) Alien: Covenant (1,199)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (139,014) The Defenders (8,562) Rick and Morty (3,758) The Strain (2,349) Suits (2,098) Mr. Mercedes (1,761) The Sinner (1,722) Fargo (1,246) Breaking Bad (1,152) Preacher (1,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017