Giriş Kayıt
A. Rahim

A. Rahim


Kostümcü, Oyuncu

A. Rahim, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera 0 7.2 144,252
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 37
1978 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 138
1962 Gerilim Kostüm Bölümü 7.2 222
1959 Komedi Oyuncu 7.1 115
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017