Giriş Kayıt
Pascal Loison

Pascal Loison


Oyuncu

Pascal Loison, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 380,986

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Oyuncu 5.8 3,124

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 17,468
2010 Komedi Oyuncu 6.1 1,477

Bilinmeyen Kod
2000 Dram Oyuncu 7.2 8,536
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018