Giriş Kayıt
Pascal Loison

Pascal Loison


Oyuncu

Pascal Loison, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 347,687

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Oyuncu 5.8 3,124

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,201
2010 Komedi Oyuncu 6.1 1,477

Bilinmeyen Kod
2000 Dram Oyuncu 7.2 8,536
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017