Giriş Kayıt
Pascal Loison

Pascal Loison


Oyuncu

Pascal Loison, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 350,809

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Oyuncu 5.8 3,124

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,201
2010 Komedi Oyuncu 6.1 1,477

Bilinmeyen Kod
2000 Dram Oyuncu 7.2 8,536
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017