Giriş Kayıt
Megan Mascena Gaspar

Megan Mascena Gaspar


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Megan Mascena Gaspar, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Speechless (2016), Weird Loners (2015), Windfall (2006), Ben ve Kate (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Megan Mascena
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,132
2015 Komedi Yapımcı 7.0 2,110
2015 Komedi Yapımcı 8.0 15,346
2015 Komedi Yapımcı 6.6 1,557
2015 Komedi Yapımcı 7.2 5,890

Ben ve Kate
2012 Komedi Yapımcı 6.6 4,623
2011 Komedi Yapımcı 7.7 154,338
2010 Dram 4.6 121
2010 Komedi Yapımcı 7.2 1,681
2007 Macera Yapımcı 4.3 381

Journeyman 1
2007 Fantastik Yapımcı 8.1 8,460
2006 Komedi Yapımcı 6.4 501
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 4,491
1995 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
6.6 14,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017