Giriş Kayıt
Megan Mascena Gaspar

Megan Mascena Gaspar


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Megan Mascena Gaspar, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Speechless (2016), Weird Loners (2015), Windfall (2006), Ben ve Kate (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Megan Mascena
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,760
2015 Komedi Yapımcı 7.2 2,528
2015 Komedi Yapımcı 7.9 16,585
2015 Komedi Yapımcı 6.6 1,557
2015 Komedi Yapımcı 7.2 6,111

Ben ve Kate
2012 Komedi Yapımcı 6.6 4,623
2011 Komedi Yapımcı 7.7 161,150
2010 Dram 4.6 121
2010 Komedi Yapımcı 7.2 1,681
2007 Macera Yapımcı 4.3 381

Journeyman 1
2007 Fantastik Yapımcı 8.1 8,460
2006 Komedi Yapımcı 6.4 501
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 4,491
1995 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
6.6 14,389
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018