Giriş Kayıt
Megan Mascena Gaspar

Megan Mascena Gaspar


Yapımcı, Editör

Megan Mascena Gaspar, yapımcı, editör. Speechless (2016), Weird Loners (2015), Windfall (2006), Ben ve Kate (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Megan Mascena
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,365
2015 Komedi Yapımcı 7.1 2,314
2015 Komedi Yapımcı 7.9 15,799
2015 Komedi Yapımcı 6.6 1,557
2015 Komedi Yapımcı 7.2 5,990

Ben ve Kate
2012 Komedi Yapımcı 6.6 4,623
2011 Komedi Yapımcı 7.7 156,454
2010 Dram 4.6 121
2010 Komedi Yapımcı 7.2 1,681
2007 Macera Yapımcı 4.3 381

Journeyman 1
2007 Fantastik Yapımcı 8.1 8,460
2006 Komedi Yapımcı 6.4 501
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 4,491
1995 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
6.6 14,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018