Giriş Kayıt
Megan Mascena Gaspar

Megan Mascena Gaspar


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Megan Mascena Gaspar, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Speechless (2016), Weird Loners (2015), Windfall (2006), Ben and Kate (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Megan Mascena
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 3,039
2015 Komedi Yapımcı 7.1 1,323
2015 Komedi Yapımcı 6.6 1,557
2015 Komedi Yapımcı 8.0 13,765
2015 Komedi Yapımcı 7.2 5,584
2012 Komedi Yapımcı 6.6 4,623
2011 Komedi Yapımcı 7.7 148,093
2010 Dram 4.6 121
2010 Komedi Yapımcı 7.2 1,681
2007 Macera Yapımcı 4.3 381

Journeyman 1
2007 Fantastik Yapımcı 8.1 8,133
2006 Komedi Yapımcı 6.4 501
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 4,491
1995 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
6.6 13,777
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017