Giriş Kayıt
Jace Hall

Jace Hall


Yapımcı, Oyuncu, Sesler

Jason Hall, yapımcı, oyuncu, sesler.

Gerçek İsmi: Jason Hall
Diğer Bir İsmi: Jason Hall
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Talk-Show Yapımcı    
2014 Talk-Show Yapımcı    
2011 Dram Yapımcı 6.0 345
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı 6.8 48,885
2007 Dram Yapımcı 6.7 741
2005 Aksiyon Yapımcı 6.8 349
2004 Fantastik Yapımcı 7.3 649
2003 Aksiyon Yapımcı 8.6 212
1997 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Sesler
6.7 212
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018