Giriş Kayıt
Jace Hall

Jace Hall


Yapımcı, Oyuncu, Sesler

Jason Hall, yapımcı, oyuncu, sesler.

Gerçek İsmi: Jason Hall
Diğer Bir İsmi: Jason Hall
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 6.0 345
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı 6.8 47,429
2007 Dram Yapımcı 6.7 741
2005 Aksiyon Yapımcı 6.7 217
2004 Fantastik Yapımcı 7.3 649
2003 Aksiyon Yapımcı 8.6 212
1997 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Sesler
6.7 212
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017