Giriş Kayıt
Mark Renaudin

Mark Renaudin


Kameraman

Mark Renaudin, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.3 63
2017 Talk-Show Kameraman 5.9 1,105
2017 Komedi Çeşitli 5.5 118
2016 Komedi Kameraman 7.4 245
2015 Müzik Kameraman 8.6 190
2013 Belgesel Kameraman
Çeşitli
6.7 6,211
2012 Komedi Kameraman 5.1 755
2011 Belgesel Kameraman 7.8 1,899

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 468,756
2009 Komedi Kameraman 6.2 7,683
2006 Talk-Show Kameraman 4.5 652
2006 Komedi Kameraman    
1999 Komedi Kameraman    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018