Giriş Kayıt
Mark Renaudin

Mark Renaudin


Kameraman

Mark Renaudin, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.4 245
2015 Müzik Kameraman 8.6 190
2013 Belgesel Kameraman
Çeşitli
6.7 6,211
2012 Komedi Kameraman 5.1 755
2011 Belgesel Kameraman    

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 437,426
2009 Komedi Kameraman 6.1 6,934
2006 Talk-Show Kameraman 4.5 652
2006 Komedi Kameraman    
1999 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017