Giriş Kayıt
Venkataratnam D.

Venkataratnam D.


Editör, Editör

Venkataratnam D., editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Editör 5.8 11
1986 Aksiyon Editör 6.4 57
1985 Dram Editör 7.3 38
1984 Komedi Editör 5.2 14
1971 Komedi Editorial Department 6.5 53
1967 Aksiyon Editorial Department 6.3 57
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017