Giriş Kayıt
Cynthia Martinez

Cynthia Martinez


Oyuncu

Cynthia Martinez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 356
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 88
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 130
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 20,123
2004 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 1,530
2003 Animasyon Oyuncu    

Voices Of A Distant Star
2003 Animasyon Oyuncu 7.5 5,921

Karanlık Sular
2002 Dram Oyuncu 6.7 24,624
2002 Aksiyon Oyuncu 5.0 658
2002 Animasyon Oyuncu 6.8 21
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 107
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,551
2000 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 41
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 168
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 295
1996 Animasyon Oyuncu 7.2 303
1995 Animasyon Oyuncu 7.1 603
1992 Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017