Giriş Kayıt
Akiko Hyûga

Akiko Hyûga (56)


Oyuncu

Taeko Yamabe, 02 Mart 1955 Ehime, Japonya doğumlu oyuncu. Kairaku Shôten-buro (1979) yapımıyla biliniyor.05 Mart 2011 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Taeko Yamabe
Doğum Tarihi: 02 Mart 1955
Ölüm Tarihi: 05 Mart 2011
Doğum Yeri: Ehime, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 55 Dram Oyuncu 6.7 284
2010 55 Dram Oyuncu 6.8 41
2009 Dram Oyuncu 7.9 58
1985 30 Suç Oyuncu 5.8 23

David’in Yıldızı: Güzellik Avı
1979 24 Korku Oyuncu 6.3 593
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,427) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,532) Geostorm (2,340) Last Flag Flying (1,712) The Man from Earth: Holocene (1,496) Dunkirk (1,324) It (1,053) The Foreigner (1,017) Justice League (813)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,743) Shameless (6,180) Black Mirror (5,903) Star Trek: Discovery (3,453) The Big Bang Theory (3,308) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,184) Supernatural (3,109) The X Files (2,113) The Gifted (1,974) The Blacklist (1,629)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018