Giriş Kayıt
Natalia Avelon

Natalia Avelon (37)


Oyuncu

Natalia Siwek, 29 Mart 1980 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu. Uzak Çığlık (2008), 8 Mil Yukarı (2007), 80 Dakika (2008), Harika Çocuk (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Natalia Siwek
Doğum Tarihi: 29 Mart 1980
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.3 16

Harika Çocuk
2011 31 Dram Oyuncu 6.8 553
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,318

Uzak Çığlık
2008 28 Aksiyon Oyuncu 3.1 11,505

80 Dakika
2008 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 908

8 Mil Yukarı
2007 27 Biyografi Oyuncu 6.4 2,389

Ulu Manitu
2001 21 Komedi Oyuncu 6.6 14,620
1995 Dram Oyuncu 5.4 501
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017