Giriş Kayıt
Ben Price

Ben Price


Oyuncu

Ben Price, Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. I'm sorry to tell you (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.1 55,483

Kan İzleri
2006 Korku Oyuncu 3.6 1,414
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,816
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
2000 Dram Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,879
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017