Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ben Price

Ben Price


Oyuncu

Ben Price, Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. () yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.1 52,811

Kan İzleri
2006 Korku Oyuncu 3.6 1,414
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,276
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
2000 Dram Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017