Giriş Kayıt
Ben Price

Ben Price


Oyuncu

Ben Price, Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. I'm sorry to tell you (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.1 58,145

Kan İzleri
2006 Korku Oyuncu 3.6 1,414
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,829
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
2000 Dram Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,027
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018