Giriş Kayıt
Ben Price

Ben Price


Oyuncu

Ben Price, Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. I'm sorry to tell you (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Newcastle, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.1 54,835

Kan İzleri
2006 Korku Oyuncu 3.6 1,414
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,756
2002 Dram Oyuncu 6.6 1,127
2000 Dram Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017