Giriş Kayıt
Dave Rowntree

Dave Rowntree (54)


Oyuncu, Müzisyen

David Alexander De Horne Rowntree, 08 Nisan 1963 doğumlu oyuncu, müzisyen. Trainspotting (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Alexander De Horne Rowntree
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1963
Diğer Bir İsmi: Blur | David Rowntree
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Adım Bolt
2016 53 Belgesel 7.1 1,332
2016 53 Komedi Müzik 4.2 167
2015 52 Belgesel Oyuncu 7.0 30
2010 47 Belgesel Oyuncu 8.4 25

Kaçacak Yer Kalmadı
2010 47 Belgesel Oyuncu 7.9 1,011
2000 37 Müzik Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017