Giriş Kayıt
Dave Rowntree

Dave Rowntree (54)


Oyuncu

David Alexander De Horne Rowntree, 08 Nisan 1963 doğumlu oyuncu. Trainspotting (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Alexander De Horne Rowntree
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1963
Diğer Bir İsmi: Blur | David Rowntree
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 53 Belgesel 7.1 1,332
2015 52 Belgesel Oyuncu 7.0 30
2010 47 Belgesel Oyuncu 8.4 25

Kaçacak Yer Kalmadı
2010 47 Belgesel Oyuncu 7.9 1,011
2000 37 Müzik Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017