Giriş Kayıt
Dave Rowntree

Dave Rowntree (53)


Oyuncu

David Alexander De Horne Rowntree, 08 Nisan 1963 doğumlu oyuncu. Trainspotting (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Alexander De Horne Rowntree
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1963
Diğer Bir İsmi: Blur | David Rowntree
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 52 Belgesel Oyuncu 7.0 30
2010 47 Belgesel Oyuncu 8.4 25

Kaçacak Yer Kalmadı
2010 47 Belgesel Oyuncu 7.9 1,011
2000 37 Müzik Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017