Giriş Kayıt
Dan Callahan

Dan Callahan


Oyuncu, Senarist

Dan Callahan, oyuncu, senarist. (2009) Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), (2009) Oyuncu (2009), (2002) Gecenin Nefesi (2002), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 44,185
2011 Komedi Senarist 5.4 1,655

Oyuncu
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 118,109

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Oyuncu 6.5 174,981

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 120,793

Dehşet Treni
2008 Korku Oyuncu 6.1 51,051
2008 Komedi Senarist 4.6 11,083

Kadavra
2008 Suç Oyuncu 6.0 27,550

Öldür.com
2008 Suç Oyuncu 6.2 42,525

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Oyuncu 6.5 11,131

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 414,574

Ölü Kız
2006 Dram Oyuncu 6.7 12,930

Tetikçi
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 207,349

Beni Keşfet
2005 Komedi Oyuncu 4.2 2,606

Deliler Evi
2004 Korku Oyuncu 5.6 5,367

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 448,894

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 66,608
Film Altyazıları
Baywatch (12,176) 6 Days (2,839) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,769) Dangal (2,390) Dunkirk (1,822) Lady Macbeth (1,346) King Arthur: Legend of the Sword (1,207) Security (1,201) Wakefield (1,106) Alien: Covenant (1,000)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,398) Rick and Morty (4,696) The Defenders (3,499) The Strain (3,174) Suits (2,044) Mr. Mercedes (1,402) Preacher (1,334) The Last Ship (1,259) Fargo (1,239) The Sinner (1,169)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017