Giriş Kayıt
Dan Callahan

Dan Callahan


Oyuncu, Senarist

Dan Callahan, oyuncu, senarist. (2009) Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), (2009) Oyuncu (2009), (2002) Gecenin Nefesi (2002), (2008) Dehşet Treni (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 44,584
2011 Komedi Senarist 5.4 1,655

Oyuncu
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 118,649

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Oyuncu 6.5 176,311

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 121,816

Dehşet Treni
2008 Korku Oyuncu 6.1 51,444
2008 Komedi Senarist 4.6 11,083

Kadavra
2008 Suç Oyuncu 6.0 28,076

Öldür.com
2008 Suç Oyuncu 6.2 42,787

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Oyuncu 6.5 11,131

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 417,660

Ölü Kız
2006 Dram Oyuncu 6.7 12,936

Tetikçi
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 208,707

Beni Keşfet
2005 Komedi Oyuncu 4.2 2,606

Deliler Evi
2004 Korku Oyuncu 5.6 5,367

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 452,413

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 67,141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017