Giriş Kayıt
Randy Austin

Randy Austin


Oyuncu, Dublör

Randy Austin, Baton Rouge, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, dublör. 99 Ev (2014), 51 (2011), Tempted (2001), (2015) Mississippi Grind (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Baton Rouge, Louisiana, ABD
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 5.1 1,492
2015 Dram Oyuncu 6.4 13,166
2015 Aksiyon Dublör 5.0 1,838

Yalın Ayak
2014 Komedi Oyuncu 6.6 19,203

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 22,255
2013 Komedi Oyuncu 5.0 1,387

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 106,094
2012 Komedi Oyuncu 5.1 1,871
2011 Korku Dublör
Oyuncu
3.5 2,685
2010 Komedi Oyuncu 5.8 7,241
2010 Aksiyon Dublör    

Sislerin İçinden
2009 Suç Oyuncu 6.1 14,310
2008 Aksiyon Oyuncu 2.6 517
2008 Korku Çeşitli    
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 257,908

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,805
2001 Gerilim Oyuncu 5.6 1,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017