Giriş Kayıt
Doug Winningham

Doug Winningham


Sesler

Doug Winningham, sesler. (2007) Küs Kardeşler Limited Şirketi (2007), (2014) Baskın 2 (2014), (2005) Kırık Çiçekler (2005), (2007) Hasta (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dug Winningham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Sesler 5.5 102,056
2017 Sesler    

Mutlak Kadınlar
2016 Dram Sesler 6.5 6,572

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sesler 6.0 83,419

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 41,464
2016 Suç Sesler 4.8 401

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Sesler 6.3 15,066
2016 Macera Sesler 6.4 56,796
2015 Animasyon Sesler 6.3 277

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 229,110
2015 Animasyon Sesler    
2015 Animasyon Sesler 6.6 342
2015 Dram Sesler 6.7 38

Küçük Prens
2015 Animasyon Sesler 7.8 41,970
2015 Dram Sesler 6.0 21,962
2015 Dram Sesler 5.1 3,273

Gizli Kusur
2014 Komedi Sesler 6.7 72,305
2014 Belgesel Sesler 6.9 1,281
2014 Dram Sesler 7.2 262

Baskın 2
2014 Aksiyon Sesler 8.0 94,242
2014 Komedi Sesler 5.4 2,192

Aşk Başkadır
2014 Dram Sesler 6.7 9,739

Gece Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.0 11,251

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 507,088

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 125,554
2011 Dram Sesler 6.7 982

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sesler 7.7 523,601

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Sesler 7.4 35,554

Hasta
2007 Belgesel Sesler 8.0 67,150

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Sesler 7.2 150,285
2007 Belgesel Sesler 7.9 341

Adaş
2006 Dram Sesler 7.6 17,273

Kayıp Kız
2006 Dram Sesler    

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 65,569
2005 Dram Sesler 7.0 43,746

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 86,661

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Sesler 6.6 5,527

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sesler 6.0 37,882
2003 Dram Sesler    

Panik Odası
2002 Gerilim Sesler 6.8 221,093

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 256,357

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 75,402

Yeni Hayat
2000 Macera Sesler 7.8 431,045

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sesler 6.7 48,105

Dövüş Kulübü
1999 Dram Sesler 8.8 1,497,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017