Giriş Kayıt
Doug Winningham

Doug Winningham


Sesler

Doug Winningham, sesler. (2007) Küs Kardeşler Limited Şirketi (2007), (2014) Baskın 2 (2014), (2005) Kırık Çiçekler (2005), (2007) Hasta (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dug Winningham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Sesler 5.6 70,531
2017 Sesler    
2016 Dram Sesler 6.6 5,615

Çin Seddi
2016 Aksiyon Sesler 6.0 77,693

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sesler 6.7 40,021

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Sesler 6.3 14,237
2016 Macera Sesler 6.4 54,956
2016 Dram Sesler 4.8 336
2015 Animasyon Sesler 6.3 277

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 224,934
2015 Animasyon Sesler    
2015 Animasyon Sesler 6.6 342
2015 Dram Sesler 6.7 38

Küçük Prens
2015 Animasyon Sesler 7.8 41,047
2015 Dram Sesler 6.0 21,599
2015 Dram Sesler 5.1 3,134

Gizli Kusur
2014 Komedi Sesler 6.7 71,347
2014 Belgesel Sesler 6.9 1,281
2014 Dram Sesler 7.2 262

Baskın 2
2014 Aksiyon Sesler 8.0 93,241
2014 Komedi Sesler 5.4 2,192

Aşk Başkadır
2014 Dram Sesler 6.7 9,739

Gece Planı
2013 Dram Sesler 6.0 10,937

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Sesler 7.3 501,236

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 124,360
2011 Dram Sesler 6.7 982

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sesler 7.7 517,999

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Sesler 7.4 35,554

Hasta
2007 Belgesel Sesler 8.0 67,150

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Sesler 7.2 148,839
2007 Belgesel Sesler 7.9 341

Adaş
2006 Dram Sesler 7.6 16,946

Kayıp Kız
2006 Dram Sesler    

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 64,936
2005 Dram Sesler 7.0 43,512

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 86,016

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Sesler 6.6 5,527

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sesler 6.0 37,488
2003 Dram Sesler    

Panik Odası
2002 Gerilim Sesler 6.8 219,289

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 253,893

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 75,083

Yeni Hayat
2000 Macera Sesler 7.7 426,423

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sesler 6.7 47,854

Dövüş Kulübü
1999 Dram Sesler 8.8 1,479,154
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017