Giriş Kayıt
Erkki Lume

Erkki Lume


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Erkki Lume, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram 0 4.4 206

Çıplak Liman
2012 Dram 6.5 2,099
2009 Dram 0 6.1 152
2003 Dram Sanat Bölümü 4.6 1,660
2001 Dram 0 5.9 612
1999 Aksiyon 0 4.7 711
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 4,075

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi 0 7.8 46,621

Kış Savaşı
1989 Dram Sanat Bölümü 7.9 6,453
1988 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 4,055
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018