Giriş Kayıt
Erkki Lume

Erkki Lume


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Erkki Lume, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram 0 4.4 206

Çıplak Liman
2012 Dram 6.5 2,099
2009 Dram 0 6.1 152
2003 Dram Sanat Bölümü 4.6 1,660
2001 Dram 0 5.9 612
1999 Aksiyon 0 4.7 711
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 4,075

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi 0 7.8 44,834

Kış Savaşı
1989 Dram Sanat Bölümü 7.9 6,453
1988 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 4,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017