Giriş Kayıt
Jason Speck

Jason Speck


Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Jason Speck, 06 Ekim 0000 Murfreesboro, Tennessee, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 0000
Doğum Yeri: Murfreesboro, Tennessee, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 5.0 212
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 620
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
2006 Dram 0
Taşıma Bölümü
6.7 1,103
2004 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 131
2003 Dram Çeşitli    
2002 Dram 0 5.3 556
2002 Komedi 0 6.2 393

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 58,995
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017