Giriş Kayıt
Jason Speck

Jason Speck


Sanat Bölümü

Jason Speck, 06 Ekim 0000 Murfreesboro, Tennessee, ABD doğumlu sanat bölümü.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 0000
Doğum Yeri: Murfreesboro, Tennessee, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 4.9 265
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 620
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
2006 Dram 0
Taşıma Bölümü
6.7 1,103
2004 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 131
2003 Dram Çeşitli    
2002 Dram 0 5.3 556
2002 Komedi 0 6.2 393

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,175
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017