Giriş Kayıt
Jason Speck

Jason Speck


Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Jason Speck, 06 Ekim 0000 Murfreesboro, Tennessee, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 0000
Doğum Yeri: Murfreesboro, Tennessee, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 4.9 270
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 620
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
2006 Dram 0
Taşıma Bölümü
6.7 1,103
2004 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 131
2003 Dram Çeşitli    
2002 Dram 0 5.3 556
2002 Komedi 0 6.2 393

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017