Giriş Kayıt
Jason Speck

Jason Speck


Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Jason Speck, 06 Ekim 0000 Murfreesboro, Tennessee, ABD doğumlu sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 0000
Doğum Yeri: Murfreesboro, Tennessee, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 5.0 198
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 620
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
2006 Dram 0
Taşıma Bölümü
6.7 1,103
2004 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 131
2003 Dram Çeşitli    
2002 Dram 0 5.3 556
2002 Komedi 0 6.2 393

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 58,705
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017