Giriş Kayıt
Anna Bielska

Anna Bielska


Oyuncu

Anna Bielska, oyuncu. Herkes kendi evinde (2001) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Biella
Boyu: 1.60 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 5.0 120
2004 Belgesel Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 6.3 230
1999 Dram Oyuncu 5.3 180
1999 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018