Giriş Kayıt
Anna Bielska

Anna Bielska


Oyuncu

Anna Bielska, oyuncu. Herkes kendi evinde (2001) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Biella
Boyu: 1.60 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 5.0 120
2004 Belgesel Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 6.6 198
1999 Dram Oyuncu 5.3 180
1999 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017