Giriş Kayıt
Chantal Ravalec

Chantal Ravalec


Oyuncu

Chantal Ravalec, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu    

Sekizincide de Kalkacaksın
2009 Dram Oyuncu 6.3 282
2008 Komedi Oyuncu 5.6 756
2006 Komedi Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 5.7 66
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017