Giriş Kayıt
Ralph Polinski

Ralph Polinski


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yönetmen

Ralph Polinski, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Ralph Polinslki | Ralph Polisky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 41,120
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 732
2004 Korku Oyuncu 5.2 254

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yönetmen
6.4 3,985
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017