Giriş Kayıt
Kat Likkel

Kat Likkel


Senarist, Yapımcı

Kat Likkel, senarist, yapımcı. Benim Adım Earl (2005), Galavant (2015), Better with You (2010), (1994) Aaahh!!! Real Monsters (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.3 1,763
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 11,625
2014 Komedi Yapımcı 7.1 12,218
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 7,235
2011 Komedi Yapımcı 6.6 2,415
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 2,944
2009 Komedi Yapımcı 8.2 22,503

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 86,822
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
5.5 4,084
2001 Animasyon Senarist    
2001 Aksiyon Senarist    
2000 Animasyon Senarist 7.9 1,279
1999 Animasyon Senarist 5.3 1,538

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.8 2,073
1995 Animasyon Senarist 6.1 215
1994 Animasyon Senarist 7.3 7,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017