Giriş Kayıt
Kat Likkel

Kat Likkel


Senarist, Yapımcı

Kat Likkel, senarist, yapımcı. Benim Adım Earl (2005), Galavant (2015), Better with You (2010), (1997) Kunduz Kardeşler (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.3 1,861
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 11,876
2014 Komedi Yapımcı 7.1 12,953
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 7,382
2011 Komedi Yapımcı 6.6 2,415
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 2,944
2009 Komedi Yapımcı 8.2 22,613

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 87,549
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
5.5 4,084
2001 Aksiyon Senarist    
2000 Animasyon Senarist 7.9 1,279
1999 Animasyon Senarist 5.3 1,538

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.8 2,073

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Senarist 7.3 10,867
1995 Animasyon Senarist 6.1 215
1994 Animasyon Senarist 7.3 7,839
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017