Giriş Kayıt
Lonnie Burchfield

Lonnie Burchfield


Oyuncu

Lonnie Burchfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Oyuncu 7.1 65,223
2014 Dram Oyuncu 4.1 287
2013 Dram Oyuncu 7.5 221
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Oyuncu 5.6 8,087

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 117,529

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.8 33,837

Yaz Aşkları
2001 Komedi Oyuncu 5.0 13,876

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 228,228
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018