Giriş Kayıt
Lonnie Burchfield

Lonnie Burchfield


Oyuncu

Lonnie Burchfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Oyuncu 7.1 56,160
2011 Dram Oyuncu    
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Oyuncu 5.6 8,087

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 111,982

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.8 31,695

Yaz Aşkları
2001 Komedi Oyuncu 4.9 13,341

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 214,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017