Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lonnie Burchfield

Lonnie Burchfield


Oyuncu

Lonnie Burchfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Oyuncu 7.1 55,272
2011 Dram Oyuncu    
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Oyuncu 5.6 8,087

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 111,565

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.8 31,331

Yaz Aşkları
2001 Komedi Oyuncu 4.9 13,279

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 213,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017