Giriş Kayıt
Lonnie Burchfield

Lonnie Burchfield


Oyuncu

Lonnie Burchfield, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Oyuncu 7.1 62,043
2014 Dram Oyuncu 4.1 287
2010 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Oyuncu 5.6 8,087

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 115,259

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.8 32,499

Yaz Aşkları
2001 Komedi Oyuncu 5.0 13,668

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 222,940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017