Giriş Kayıt
Ivan Zivkovic

Ivan Zivkovic


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Ivan Zivkovic, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Güzel Köyler Güzel Yanar (1996), Rane (1998), Tito ve ben (1992), İntikam (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 1,647
2014 Yönetmen Asistanı 7.9 267
2007 Dram Yönetmen 8.2 1,543
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 2,975

İntikam
2003 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.7 1,586

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Çeşitli 7.1 216,241
1998 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
8.1 7,865

Güzel Köyler Güzel Yanar
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.6 11,037

Tito ve ben
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 3,857
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017