Giriş Kayıt
Ivan Zivkovic

Ivan Zivkovic


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapımcı

Ivan Zivkovic, yönetmen asistanı, oyuncu, yapımcı. Güzel Köyler Güzel Yanar (1996), Rane (1998), Tito ve ben (1992), İntikam (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 1,647
2014 Yönetmen Asistanı 7.9 267
2007 Dram Yönetmen 8.2 1,543
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 2,975

İntikam
2003 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.7 1,586

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Çeşitli 7.1 217,320
1998 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
8.1 7,865

Güzel Köyler Güzel Yanar
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.6 11,037

Tito ve ben
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 3,857
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017