Giriş Kayıt
Anette Keiser

Anette Keiser


Makyaj

Anette Keiser, makyaj. Beyaz Bant (2009), Ulu Manitu (2001), (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), 3096 Gün (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annette Keiser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj    
2016 Biyografi Makyaj 7.5 91
2016 Fantastik Makyaj 5.8 639
2016 Dram Makyaj 6.7 275
2014 Dram Makyaj 6.5 1,814
2014 Komedi Makyaj 6.2 101

Yakut Kırmızı
2013 Fantastik Makyaj 6.2 5,437

3096 Gün
2013 Suç Makyaj 6.4 7,650
2012 Komedi Makyaj 5.8 148
2012 Aile Makyaj 4.8 127
2011 Dram Makyaj 6.3 132

Kış Kızı
2011 Macera Makyaj 6.9 92
2010 Komedi Makyaj 5.1 170
2010 Aile Makyaj 5.2 194

Beyaz Bant
2009 Dram Makyaj 7.8 59,646
2009 Aile Makyaj 6.2 182

Berlin'de Bir Kadın
2008 Dram Makyaj 7.1 4,762
2007 Komedi Makyaj 5.4 552

Çöküş
2004 Biyografi Makyaj 8.2 286,390
2004 Komedi Makyaj 5.3 10,659
2003 Dram Makyaj    

Ulu Manitu
2001 Komedi Makyaj 6.6 14,620
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018