Giriş Kayıt
David Valcin

David Valcin (53)


Oyuncu

David Valcin, 11 Eylül 1964 doğumlu oyuncu. Şüpheli Şahıs (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1964
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Korku Oyuncu 7.6 14
2015 51 Komedi Oyuncu 4.6 272

Yılbaşı Gecesi
2011 47 Komedi Oyuncu 5.7 73,438

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 146,376
2002 38 Korku Oyuncu 3.7 1,402
1999 Komedi Oyuncu 6.5 890
1995 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,652
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018