Giriş Kayıt
David Valcin

David Valcin (53)


Oyuncu

David Valcin, 11 Eylül 1964 doğumlu oyuncu. Şüpheli Şahıs (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1964
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Komedi Oyuncu 4.6 272

Yılbaşı Gecesi
2011 47 Komedi Oyuncu 5.7 70,999

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 140,114
2002 38 Korku Oyuncu 3.7 1,402
1999 Komedi Oyuncu 6.5 890
1995 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,801
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017