Giriş Kayıt
Nüvit Özdogru

Nüvit Özdogru


Oyuncu

Nüvit Özdogru, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Nuvit Ozdogru
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Oyuncu 6.2 52
1997 Romantik Oyuncu 7.5 345
1996 Oyuncu 4.5 27
1995 Oyuncu 7.7 186
1992 Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 8.0 1,476

Zombi ve Hayalet Tren
1991 Komedi Oyuncu 7.3 782
1986 Tarihi Oyuncu 7.5 206
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017