Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nüvit Özdogru

Nüvit Özdogru


Oyuncu

Nüvit Özdogru, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Nuvit Ozdogru
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Oyuncu 6.2 51
1997 Romantik Oyuncu 7.2 247
1996 Oyuncu 4.6 21
1995 Oyuncu 6.8 137
1992 Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 8.1 1,149

Zombi ve Hayalet Tren
1991 Komedi Oyuncu 7.3 782
1986 Tarihi Oyuncu 8.2 142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017