Giriş Kayıt
Levent Özdilek

Levent Özdilek


Oyuncu

Levent Özdilek, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 7.5 474
2017 Dram Oyuncu 6.5 119
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.0 72
2013 Dram Oyuncu 4.6 146
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 Suç Oyuncu 5.8 231
2005 Macera Oyuncu 4.5 79
2003 Komedi Oyuncu 5.8 179
2002 Dram Oyuncu    
2001 Oyuncu 5.8 24
2001 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 3.1 28
2000 Aksiyon Oyuncu 5.0 7
1998 Dram Oyuncu 6.2 51
1998 Oyuncu    
1996 Romantik Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 7.0 54
1995 Dram Oyuncu 6.3 32
1994 Tarihi Oyuncu 8.7 1,580
1994 Romantik Oyuncu 6.6 320
1992 Dram Oyuncu 5.2 56
1967 Macera Oyuncu 7.0 26
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017