Giriş Kayıt
Levent Özdilek

Levent Özdilek


Oyuncu

Levent Özdilek, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 4.6 60
2013 Dram Oyuncu 4.7 135
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 Suç Oyuncu 5.8 217
2005 Macera Oyuncu 4.5 79
2003 Komedi Oyuncu 5.9 170
2002 Dram Oyuncu    
2001 Oyuncu 5.8 24
2001 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 3.1 28
2000 Aksiyon Oyuncu 5.2 6
1998 Dram Oyuncu 6.2 51
1998 Oyuncu    
1996 Romantik Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 7.0 54
1995 Dram Oyuncu 6.3 32
1994 Tarihi Oyuncu 9.0 1,305
1994 Romantik Oyuncu 6.6 305
1992 Dram Oyuncu 5.1 53
1967 Macera Oyuncu 7.3 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017