Giriş Kayıt
Levent Özdilek

Levent Özdilek


Oyuncu

Levent Özdilek, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 7.5 599
2017 Dram Oyuncu 6.3 136
2016 Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.1 76
2013 Dram Oyuncu 4.6 155
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 4.7 12
2006 Suç Oyuncu 5.8 234
2005 Macera Oyuncu 4.5 83
2003 Komedi Oyuncu 5.9 183
2002 Dram Oyuncu    
2001 Oyuncu 5.8 24
2001 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 3.1 28
2000 Aksiyon Oyuncu 5.0 7
1998 Dram Oyuncu 6.2 52
1998 Oyuncu    
1996 Romantik Oyuncu 4.5 13
1996 Dram Oyuncu 7.0 54
1995 Dram Oyuncu 6.3 32
1994 Tarihi Oyuncu 8.7 1,621
1994 Romantik Oyuncu 6.6 324
1992 Dram Oyuncu 5.2 55
1967 Macera Oyuncu 7.0 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017