Giriş Kayıt
Hiroshi Ôtake

Hiroshi Ôtake (86)


Oyuncu

Hiroshi Ôtake, 14 Mart 1932 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Akira (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1932
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Hiroshi Otake | Hiroshi Ôtake
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 28,244

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 156,377
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 28,556
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 70 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1988 56 Animasyon Oyuncu 8.1 125,632
1987 55 Animasyon Oyuncu 7.2 1,595
1986 54 Animasyon Oyuncu 7.2 629
1986 Animasyon Oyuncu 8.6 36,115
1984 Animasyon Oyuncu    
1982 50 Animasyon Oyuncu 7.4 579
1979 Animasyon Oyuncu    
1978 46 Animasyon Oyuncu 7.2 142
1974 Aksiyon Oyuncu    
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 45
1968 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018