Giriş Kayıt
Hiroshi Ôtake

Hiroshi Ôtake (86)


Oyuncu

Hiroshi Ôtake, 14 Mart 1932 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Akira (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1932
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Hiroshi Otake | Hiroshi Ôtake
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 29,058

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 159,725
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 31,079
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 70 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1988 56 Animasyon Oyuncu 8.1 127,808
1987 55 Animasyon Oyuncu 7.2 1,595
1986 54 Animasyon Oyuncu 7.2 629
1986 Animasyon Oyuncu 8.6 36,115
1984 Animasyon Oyuncu    
1982 50 Animasyon Oyuncu 7.4 579
1979 Animasyon Oyuncu    
1978 46 Animasyon Oyuncu 7.2 142
1974 Aksiyon Oyuncu    
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 45
1968 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018