Giriş Kayıt
Sebastián Álvarez

Sebastián Álvarez


Yapımcı

Sebastián Álvarez, yapımcı. Bahis (2001), Kaotik Ana (2007), (2014) Göç: Tanrılar ve Krallar (2014), (2015) Evrim (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 5.7 1,540

Evrim
2015 Dram Yapımcı 6.0 4,001

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Yapımcı 6.0 141,206
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 739

Kaotik Ana
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,774

Soğuk Saat
2006 Korku Yapımcı 6.0 1,496

Bahis
2001 Gerilim Yapımcı 6.9 11,447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017