Giriş Kayıt
Sebastián Álvarez

Sebastián Álvarez


Yapımcı

Sebastián Álvarez, yapımcı. Bahis (2001), Kaotik Ana (2007), (2014) Göç: Tanrılar ve Krallar (2014), (2015) Evrim (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 5.9 913

Evrim
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,744

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Yapımcı 6.0 135,799
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 739

Kaotik Ana
2007 Dram Yapımcı 6.4 3,774

Soğuk Saat
2006 Korku Yapımcı 6.0 1,496

Bahis
2001 Gerilim Yapımcı 6.9 11,447
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017