Giriş Kayıt
Daniel Zuta

Daniel Zuta


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Daniel Zuta, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.4 143

Elveda Aptallar
2013 Komedi Yapımcı 5.5 284
2011 Belgesel Yapımcı 7.4 160
2009 Belgesel Yapımcı 7.3 974

Yaşam Savaşı
2007 Dram Yapımcı 6.7 701
2002 Dram Yapımcı 6.6 190
1998 Dram Yapımcı 5.3 163

Ateşkes
1997 Dram Yapımcı 6.7 1,337
1989 Dram Yapımcı 6.9 34
1985 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 95
1983 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.2 94
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018