Giriş Kayıt
Augusto Zucchi

Augusto Zucchi (71)


Oyuncu

Augusto Zucchi, 01 Ocak 1946 Varazze, Liguria, İtalya doğumlu oyuncu. (2004) Gizemli Kadın (2004), (2009) Dönüşüm (2009), (2000) Chiedimi se sono felice (2000), (2013) Sole a catinelle (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Varazze, Liguria, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 68 Komedi Oyuncu 5.4 339
2014 68 Komedi Oyuncu 5.6 839
2013 67 Komedi Oyuncu 6.3 3,486
2012 66 Korku Oyuncu 3.6 3,127

Dönüşüm
2009 63 Dram Oyuncu 5.9 5,355
2009 Biyografi Oyuncu    
2008 Oyuncu 6.5 116
2007 61 Dram Oyuncu 5.4 174
2006 60 Komedi Oyuncu 6.6 93

Gizemli Kadın
2004 58 Dram Oyuncu 6.5 10,079
2004 58 Komedi Oyuncu 6.8 625
2002 56 Biyografi Oyuncu 6.7 278
2000 54 Komedi Oyuncu 6.9 3,598
2000 54 Oyuncu    
1999 53 Biyografi Oyuncu 5.8 476
1998 52 Komedi Oyuncu 6.8 2,814
1997 51 Komedi Oyuncu 7.5 5,766
1996 Oyuncu 7.0 83
1986 40 Suç Oyuncu 7.2 261
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017