Giriş Kayıt
Hamid Zoughi

Hamid Zoughi


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Hamid Zoughi, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 10,362
2006 Dram Oyuncu 7.1 81
2005 Dram 0 7.0 113,000
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,014
1998 Biyografi Oyuncu 7.6 559
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017