Giriş Kayıt
Hamid Zoughi

Hamid Zoughi


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Hamid Zoughi, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 10,218
2006 Dram Oyuncu 7.1 81
2005 Dram 0 7.0 112,223
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 11,899
1998 Biyografi Oyuncu 7.6 559
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017