Giriş Kayıt
Hamid Zoughi

Hamid Zoughi


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Hamid Zoughi, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 10,218
2006 Dram Oyuncu 7.1 81
2005 Dram 0 7.0 112,578
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 11,939
1998 Biyografi Oyuncu 7.6 559
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017