Giriş Kayıt
Hamid Zoughi

Hamid Zoughi


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Hamid Zoughi, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 10,753
2006 Dram Oyuncu 7.1 81
2005 Dram 0 6.9 116,857
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,441
1998 Biyografi Oyuncu 7.6 559
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,997) Den of Thieves (2,922) Maze Runner: The Death Cure (2,702) Winchester (2,451) Hostiles (2,225) 12 Strong (1,773) A martfüi rém (1,639) The Commuter (1,309) Submergence (1,171) Bleeding Steel (1,170)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018