Giriş Kayıt
Adam Zolotin

Adam Zolotin (33)


Oyuncu

Adam B. Zolotin, 29 Kasım 1983 Long Island, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Yüzyılın Fırtınası (1999), Leave It to Beaver (1997), Zerophilia (2005), (1996) Jack (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam B. Zolotin
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1983
Doğum Yeri: Long Island, New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 30 Komedi Oyuncu 7.2 109
2005 22 Komedi Oyuncu 6.3 2,018

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Oyuncu 7.4 16,626

Konuşan Konuşana
1997 14 Komedi Oyuncu    
1997 14 Komedi Oyuncu 5.1 3,254
1996 13 Komedi Oyuncu 5.8 49,121
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,577
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017