Giriş Kayıt
Debbie Zoller

Debbie Zoller


Makyaj

Debbie Zoller, makyaj. Geçmişten Gelen (2015), İkiz Tepeler (2017), Mavi Göl: Uyanış (2012), Jeffrey (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbi Zoller | Deborah Zoller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yine Çıplak
2017 Komedi Makyaj 5.3 8,845

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.6 27,659

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Makyaj 6.7 176,183
2017 Komedi Makyaj 7.8 906

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Makyaj 6.2 5,345

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Makyaj 6.6 217,176

Lanet 2
2015 Korku Makyaj 5.3 34,702

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Makyaj 7.1 105,312
2014 Dram Makyaj    
2014 Dram Makyaj 8.5 8,098

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Makyaj 7.5 540,195

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 464,639
2013 Komedi Makyaj 6.3 4,189

Göçebe
2013 Macera Makyaj 5.9 99,364
2013 Komedi Makyaj 4.6 2,968

Mükemmel Saha
2012 Komedi Makyaj 7.2 233,703

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501
2012 Komedi Makyaj 7.4 21,587
2012 Talk-Show Makyaj 7.8 176
2010 Talk-Show Makyaj 8.5 191
2009 Komedi Makyaj 8.2 126,013

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Makyaj 4.1 1,842
2009 Dram Makyaj 6.7 45,882

Kapak Güzeli
2009 Komedi Makyaj 5.0 19,194

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Makyaj 6.9 202,891

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 361,490

Lanetli Topraklar
2008 Korku Makyaj 5.9 62,918
2008 Komedi Makyaj 6.1 38,374

Geri Dönüşler
2007 Komedi Makyaj 4.2 10,103
2007 Dram Makyaj 8.6 160,710

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 518,400
2006 Macera Makyaj 5.6 6,853

Buluşma Olayı
2006 Komedi Makyaj 2.8 52,429
2006 Suç Makyaj 7.1 10,516

Karmaşa
2005 Komedi Makyaj 2.6 7,570

Zehir
2005 Gerilim Makyaj 4.7 8,379

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 79,337

Tesadüfler
2004 Komedi Makyaj 6.7 58,570
2004 Aksiyon Makyaj 8.0 560,655
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 815,856

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Makyaj 4.7 3,831

44 Dakika
2003 Suç Makyaj    

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Makyaj 5.1 49,027
2001 Dram Makyaj 7.4 3,980

Sırlar Oteli
2000 Dram Makyaj 5.9 18,562

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 86,016

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Makyaj 5.9 2,676
1999 Korku Makyaj 6.2 57,453

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Makyaj 6.1 3,691
1998 Dram Makyaj 6.8 8,902

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Makyaj 5.7 2,885

Kayıp Otoban
1997 Dram Makyaj 7.6 108,647

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Makyaj 7.3 442,769
1997 Suç Makyaj 7.7 6,337

Vadide İki Gün
1996 Komedi Makyaj 6.5 16,493
1995 Komedi Makyaj 5.3 4,308
1995 Komedi Makyaj 6.7 4,941
1995 Kısa Metraj Makyaj 6.8 81

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Makyaj 6.6 65,264
1994 Dram Makyaj    
1992 Biyografi Makyaj 5.5 1,198
1992 Aksiyon Makyaj 5.2 630

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Makyaj 5.4 14,833

İlk Kuvvet
1990 Suç Makyaj 5.7 2,632
1988 Komedi Makyaj 4.5 727
1988 Macera Makyaj 6.2 724
1988 Komedi Makyaj 2.8 417
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017