Giriş Kayıt
Debbie Zoller

Debbie Zoller


Makyaj

Debbie Zoller, makyaj. Geçmişten Gelen (2015), İkiz Tepeler (2017), Mavi Göl: Uyanış (2012), Jeffrey (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbi Zoller | Deborah Zoller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yine Çıplak
2017 Komedi Makyaj 5.3 11,287

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.5 33,999

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Makyaj 6.7 205,270
2017 Komedi Makyaj 7.8 1,212

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Makyaj 6.2 5,662

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Makyaj 6.5 229,186

Lanet 2
2015 Korku Makyaj 5.3 36,989

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Makyaj 7.1 112,119
2014 Dram Makyaj    
2014 Dram Makyaj 8.4 8,549

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Makyaj 7.5 551,678

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 488,334
2013 Komedi Makyaj 6.3 4,189

Göçebe
2013 Macera Makyaj 5.9 101,599
2013 Komedi Makyaj 4.6 2,968

Mükemmel Saha
2012 Komedi Makyaj 7.2 242,532

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501
2012 Komedi Makyaj 7.4 21,938
2012 Talk-Show Makyaj 7.8 176
2010 Talk-Show Makyaj 8.5 191
2009 Komedi Makyaj 8.2 128,239

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Makyaj 4.1 1,842
2009 Dram Makyaj 6.7 46,987

Kapak Güzeli
2009 Komedi Makyaj 5.0 19,509

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Makyaj 6.9 205,745

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 370,782

Lanetli Topraklar
2008 Korku Makyaj 5.9 63,784
2008 Komedi Makyaj 6.1 39,003

Geri Dönüşler
2007 Komedi Makyaj 4.2 10,103
2007 Dram Makyaj 8.6 166,951

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 529,976
2006 Macera Makyaj 5.6 7,123

Buluşma Olayı
2006 Komedi Makyaj 2.8 53,145
2006 Suç Makyaj 7.1 10,516

Karmaşa
2005 Komedi Makyaj 2.6 7,570

Zehir
2005 Gerilim Makyaj 4.7 8,690

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 81,229

Tesadüfler
2004 Komedi Makyaj 6.7 58,570
2004 Aksiyon Makyaj 8.0 576,721
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 847,350

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Makyaj 4.6 3,924

44 Dakika
2003 Suç Makyaj    

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Makyaj 5.1 49,945
2001 Dram Makyaj 7.4 4,082

Sırlar Oteli
2000 Dram Makyaj 5.9 18,562

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 87,645

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Makyaj 5.9 2,676
1999 Korku Makyaj 6.2 58,364

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Makyaj 6.1 3,691
1998 Dram Makyaj 6.8 9,094

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Makyaj 5.7 2,885

Kayıp Otoban
1997 Dram Makyaj 7.6 111,818

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Makyaj 7.3 450,734
1997 Suç Makyaj 7.7 6,520

Vadide İki Gün
1996 Komedi Makyaj 6.5 16,775
1995 Komedi Makyaj 5.3 4,308
1995 Komedi Makyaj 6.7 4,941
1995 Kısa Metraj Makyaj 6.8 81

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Makyaj 6.6 66,873
1994 Dram Makyaj    
1992 Biyografi Makyaj 5.5 1,198
1992 Aksiyon Makyaj 5.2 630

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Makyaj 5.4 15,207

İlk Kuvvet
1990 Suç Makyaj 5.7 2,632
1988 Komedi Makyaj 4.5 727
1988 Macera Makyaj 6.2 724
1988 Komedi Makyaj 2.8 417
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018