Giriş Kayıt
Debbie Zoller

Debbie Zoller


Makyaj

Debbie Zoller, makyaj. Geçmişten Gelen (2015), İkiz Tepeler (2017), Mavi Göl: Uyanış (2012), Jeffrey (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbi Zoller | Deborah Zoller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.3 2,502

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.7 17,095

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Makyaj 6.8 149,593
2017 Komedi Makyaj    

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Makyaj 6.2 5,166

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Makyaj 6.6 209,298

Lanet 2
2015 Korku Makyaj 5.3 32,769

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Makyaj 7.1 101,273
2014 Dram Makyaj    
2014 Dram Makyaj 8.5 7,665

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Makyaj 7.6 532,350

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 452,066
2013 Komedi Makyaj 6.3 4,189

Göçebe
2013 Macera Makyaj 5.9 98,013
2013 Komedi Makyaj 4.6 2,968

Mükemmel Saha
2012 Komedi Makyaj 7.2 230,121

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501
2012 Komedi Makyaj 7.4 21,323
2012 Talk-Show Makyaj 7.8 176
2010 Talk-Show Makyaj 8.5 191
2010 Komedi Makyaj    
2009 Komedi Makyaj 8.2 124,667

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Makyaj 4.1 1,842
2009 Dram Makyaj 6.7 45,676

Kapak Güzeli
2009 Komedi Makyaj 5.0 19,000

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Makyaj 6.9 201,377

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 356,070

Lanetli Topraklar
2008 Korku Makyaj 5.9 62,256
2008 Suç Makyaj    
2008 Komedi Makyaj 6.1 37,951

Geri Dönüşler
2007 Komedi Makyaj 4.2 10,103
2007 Dram Makyaj 8.6 156,964

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 509,779
2006 Macera Makyaj 5.6 6,853

Buluşma Olayı
2006 Komedi Makyaj 2.7 52,123

Karmaşa
2005 Komedi Makyaj 2.6 7,570

Zehir
2005 Gerilim Makyaj 4.7 8,379

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 77,762

Tesadüfler
2004 Komedi Makyaj 6.7 58,388
2004 Aksiyon Makyaj 8.0 550,822
2003 Aksiyon Makyaj 8.1 799,448

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Makyaj 4.7 3,828

44 Dakika
2003 Suç Makyaj    

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Makyaj 5.1 48,422
2001 Dram Makyaj 7.4 3,912

Sırlar Oteli
2000 Dram Makyaj 5.9 18,562

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 85,008

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Makyaj 5.9 2,676
1999 Korku Makyaj 6.2 56,831

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Makyaj 6.1 3,691
1998 Dram Makyaj 6.8 8,773

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Makyaj 5.7 2,885

Kayıp Otoban
1997 Dram Makyaj 7.6 106,343

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Makyaj 7.3 434,969
1997 Suç Makyaj 7.7 6,223

Vadide İki Gün
1996 Komedi Makyaj 6.5 16,308
1995 Komedi Makyaj 5.3 4,308
1995 Komedi Makyaj 6.7 4,941
1995 Kısa Metraj Makyaj 6.8 81

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Makyaj 6.6 64,290
1994 Dram Makyaj    
1992 Biyografi Makyaj 5.5 1,198
1992 Aksiyon Makyaj 5.2 630

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Makyaj 5.4 14,661

İlk Kuvvet
1990 Suç Makyaj 5.7 2,632
1988 Komedi Makyaj 4.5 727
1988 Macera Makyaj 6.2 724
1988 Komedi Makyaj 2.8 417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017