Giriş Kayıt
Kurt Zips

Kurt Zips (66)


Oyuncu

Kurt Zips, 03 Ağustos 1922 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu. På rymmen med Pippi Långstrump (1970) yapımıyla biliniyor.24 Ağustos 1988 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1922
Ölüm Tarihi: 24 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Kurt E. Zips
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 63 Animasyon Oyuncu 8.0 1,040

Uçan Kaz
1980 Animasyon Oyuncu 7.7 1,096
1974 Animasyon Oyuncu 7.3 778
1971 49 Oyuncu 7.9 71

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850

Birkaç Dolar İçin
1965 43 Western Oyuncu 8.3 177,635
1963 41 Dram Oyuncu 6.5 29
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017