Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 1,991

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 420,535
2011 Dram Çeşitli 8.4 251,245

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 113,522

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 374,637

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 201,809
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.7 167,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017