Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 2,542

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 444,707
2011 Suç Çeşitli 8.4 255,464

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,586

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 380,277

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 205,712
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.7 169,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017