Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 1,412

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 374,618
2011 Dram Çeşitli 8.4 241,046

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 112,004

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 363,869

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 195,565
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.8 164,616
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017