Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 1,569

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 386,296
2011 Dram Çeşitli 8.4 243,618

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 112,286

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 366,408

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 197,089
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.8 165,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017