Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 1,781

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 405,765
2011 Dram Çeşitli 8.4 248,667

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 112,943

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 371,134

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 199,732
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.8 166,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017