Giriş Kayıt
Sabine Zimmer

Sabine Zimmer


Sabine Zimmer,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 7.4 2,271

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 435,323
2011 Suç Çeşitli 8.4 253,335

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,122

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 377,598

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,356

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Çeşitli 7.6 203,784
2000 Dram Çeşitli 6.1 297

Koş Lola Koş
1998 Suç Çeşitli 7.7 168,713
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017