Giriş Kayıt
Christopher Zimmer

Christopher Zimmer


Yapımcı

Christopher Zimmer, yapımcı. Love and Death on Long Island (1997), İki Dünya Arasında (2007), (2002) Ölüm Bizi Gözetliyor (2002), (2000) Suyun Ağırlığı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Dünya Arasında
2007 Dram Yapımcı 7.0 2,236

Nehrin Kralı
2005 Dram Yapımcı 5.8 2,876
2004 Dram Yapımcı 6.2 72
2003 Komedi Yapımcı 5.9 667
2003 Dram Yapımcı 6.3 925

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yapımcı 5.6 10,343

Tedavi
2002 Dram Yapımcı 6.7 823
2002 Dram Yapımcı    

Sıkı Kızlar
2002 Suç Yapımcı 5.8 2,567
2001 Dram Yapımcı 7.1 137

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Yapımcı 6.0 7,706
1999 Komedi Yapımcı 7.1 1,575
1997 Komedi Yapımcı 7.1 3,419
1988 Dram Yapımcı 7.0 112
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017