Giriş Kayıt
Vera Zima

Vera Zima


Oyuncu

Vera Zima, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 7.8 2,365
2007 Dram Oyuncu 7.2 139
2004 Dram Oyuncu 6.8 501

Long Dark Night
2004 Dram Oyuncu 7.0 677
2002 Romantik Oyuncu 8.0 338
2001 Komedi Oyuncu    
1979 Dram Oyuncu 7.3 106
1977 Komedi Oyuncu 9.0 42
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018