Giriş Kayıt
Vera Zima

Vera Zima


Oyuncu

Vera Zima, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 7.8 2,365
2007 Dram Oyuncu 7.2 139
2004 Dram Oyuncu 6.8 501

Long Dark Night
2004 Dram Oyuncu 7.0 677
2002 Romantik Oyuncu 8.0 338
2001 Komedi Oyuncu    
1979 Dram Oyuncu 7.3 106
1977 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,007) Get Out (2,404) Logan (1,924) La La Land (1,235) Split (1,222) The Age of Shadows (1,221) Rings (1,165) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (955) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,088) The Blacklist (3,353) Into the Badlands (2,802) Fargo (2,613) The Last Kingdom (2,518) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017