Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Vanessa Zima

Vanessa Zima (30)


Oyuncu

Vanessa Jane Zima, 17 Aralık 1986 Phillipsburg, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Ulee's Gold (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vanessa Jane Zima
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1986
Doğum Yeri: Phillipsburg, New Jersey, ABD
Takma İsmi: Nessa
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Dram Oyuncu    
2015 29 Oyuncu 6.1 423
2011 25 Korku Oyuncu 4.1 100
2006 20 Western Oyuncu 4.7 263
1998 12 Gerilim Oyuncu 5.3 2,541
1997 11 Dram Oyuncu 7.1 5,790
1997 Suç Oyuncu    
1995 9 Komedi Oyuncu 5.7 4,371
1993 Komedi Oyuncu 6.9 29,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017