Giriş Kayıt
Karen Ziemba

Karen Ziemba (60)


Oyuncu

Karen Ziemba, 12 Kasım 1957 St. Joseph, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "I, Detective" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1957
Doğum Yeri: St. Joseph, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 55 Komedi Oyuncu 7.4 2,171
2009 52 Komedi Oyuncu 5.9 171
2005 48 Komedi Oyuncu 6.4 37,289

Shortcut to Happiness
2003 46 Komedi Oyuncu 5.6 4,291
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,798
1971 Biyografi Oyuncu 7.8 445
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018