Giriş Kayıt
Karen Ziemba

Karen Ziemba (60)


Oyuncu

Karen Ziemba, 12 Kasım 1957 St. Joseph, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "I, Detective" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1957
Doğum Yeri: St. Joseph, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 55 Komedi Oyuncu 7.4 2,171
2009 52 Komedi Oyuncu 5.9 171
2005 48 Komedi Oyuncu 6.4 36,789

Shortcut to Happiness
2004 47 Komedi Oyuncu 5.6 3,820
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,424
1971 Biyografi Oyuncu 7.8 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017