Giriş Kayıt
Karen Ziemba

Karen Ziemba (59)


Oyuncu

Karen Ziemba, 12 Kasım 1957 St. Joseph, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "I, Detective" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1957
Doğum Yeri: St. Joseph, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 55 Komedi Oyuncu 7.4 2,171
2009 52 Komedi Oyuncu 5.9 171
2005 48 Komedi Oyuncu 6.4 35,974

Shortcut to Happiness
2004 47 Komedi Oyuncu 5.6 3,820
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,770
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017