Giriş Kayıt
Karen Ziemba

Karen Ziemba (59)


Oyuncu

Karen Ziemba, 12 Kasım 1957 St. Joseph, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "I, Detective" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1957
Doğum Yeri: St. Joseph, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 55 Komedi Oyuncu 7.4 2,171
2009 52 Komedi Oyuncu 5.9 171
2005 48 Komedi Oyuncu 6.4 36,084

Shortcut to Happiness
2004 47 Komedi Oyuncu 5.6 3,820
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,854
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017