Giriş Kayıt
Werner P. Zibaso

Werner P. Zibaso (72)


Senarist

Gustav Otto Werner Zippel, 05 Ağustos 1910 Bad Homburg vor der Höhe, Hesse, Almanya doğumlu senarist. Le calde notti di Lady Hamilton (1968) yapımıyla biliniyor.23 Nisan 1983 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gustav Otto Werner Zippel
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1910
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1983
Doğum Yeri: Bad Homburg vor der Höhe, Hesse, Almanya
Diğer Bir İsmi: W.P. Zibaso
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 70 Dram Senarist 5.6 1,176

Anasının Kızı
1969 59 Dram Senarist 4.8 51
1964 54 Western Senarist 5.5 49
1964 54 Macera Senarist 4.9 35
1963 53 Western Senarist 5.1 42
1958 48 Suç Senarist 6.4 27
1956 46 Dram Senarist 7.8 6
1955 45 Dram Senarist 6.8 180
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017