Giriş Kayıt
Renato Zero

Renato Zero (66)


Oyuncu

Renato Fiacchini, 30 Eylül 1950 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. ZerOpera (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Renato Fiacchini
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1950
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 58 Biyografi Oyuncu 7.3 11,380
2005 55 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Noel Gecesi Kabusu
1993 43 Animasyon Çeşitli 8.0 240,807

Kazanova
1976 26 Biyografi Oyuncu 7.1 5,159

Manhunt in the City
1972 22 Suç Oyuncu 7.3 1,328
1972 22 Komedi Oyuncu 7.4 8,784
1969 19 Dram Oyuncu 7.0 12,192
1968 18 Komedi Oyuncu 6.0 8
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017