Giriş Kayıt
Massimo Zeri

Massimo Zeri (64)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Massimo Zeri, 20 Mayıs 1954 Rome, Lazio, İtalya doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. (1988) Kokteyl (1988), (1983) Ve Gemi Gidiyor (1983), (1982) Tempest (1982), (1981) Graduation Day (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1954
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Aksiyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.0 2,002
2016 62 Biyografi Görüntü Yönetmeni 4.9 270
2016 62 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2013 59 Aksiyon Kameraman 3.1 252
2011 57 Korku Görüntü Yönetmeni 4.5 4,941
2011 57 Belgesel Kameraman 8.2 28
2011 57 Aksiyon Kameraman 3.5 620
2011 57 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 60
2011 57 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 56
2010 56 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.4 181
2009 55 Fantastik Görüntü Yönetmeni 4.5 904
2008 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.8 764
2008 54 Aksiyon Kameraman 7.3 124
2007 53 Belgesel Kameraman 7.5 298
2007 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 944
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.1 5,740
2006 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.8 954
2002 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 393
1997 43 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 75

New York Üçlemesi
1989 35 Komedi Kameraman 6.4 13,872

Kokteyl
1988 34 Komedi Kameraman 5.8 69,542

Manzaralı Oda
1985 31 Dram Kameraman 7.4 34,172

Kral David
1985 31 Aksiyon Kameraman 5.1 1,640

Ve Gemi Gidiyor
1983 29 Komedi Kameraman 7.7 4,178
1983 29 Dram Kameraman 6.2 553
1982 28 Komedi Kameraman 6.5 1,877
1981 27 Korku Kameraman 4.6 2,280
- Macera Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018