Giriş Kayıt
Thomas Zell

Thomas Zell


Özel Efekt, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Thomas Zell, Özel efekt, görsel efekt, sanat bölümü. Panik Odası (2002), Salako Romano (2001), Dayanılmaz Zulüm (2003), (2013) Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas C. Zell | Tom Zell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.8 280,072

Uzay Yolcuları
2016 Macera Özel Efekt 7.0 241,887

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.2 310,792

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.8 561,946

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.8 424,799

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.2 606,957

Yenilmezler
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.1 1,066,822

Pirana 3D
2010 Komedi Özel Efekt 5.5 76,608

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 182,919

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 359,654

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 757,924

Aman Tanrım
2007 Komedi Özel Efekt 5.4 121,710

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,627

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 358,944

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 143,174

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 424,611

Perili Köşk
2003 Komedi Özel Efekt 4.9 34,827

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Özel Efekt 5.7 26,930

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 80,872

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 62,697

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,386

Panik Odası
2002 Gerilim Özel Efekt 6.8 221,131

Salako Romano
2001 Komedi Özel Efekt 4.6 11,034

Haydut
2001 Komedi Özel Efekt 6.5 59,569

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 52,232

Gizli Gerçek
2000 Dram Özel Efekt 6.6 103,649

Soygun
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 33,029

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 261,122

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 105,561

Lanetli Tepe
1999 Korku Özel Efekt 5.6 47,525

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 38,946

Korkunç Politika
1999 Suç Görsel Efekt 7.2 73,262
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Özel Efekt
5.3 160,410
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 345,024
1997 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.4 62,613

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 462,375

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 38,314

Su Dünyası
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 154,153

Vampirle Görüşme
1994 Dram Görsel Efekt 7.6 255,777

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 203,437

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 68,456
1993 Korku Görsel Efekt 5.9 10,832
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 23,561
1992 Macera Görsel Efekt 5.3 3,495

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Özel Efekt 4.7 34,510

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 816,388
1991 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 8,016

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,248

Korku Günleri
1990 Komedi Görsel Efekt 6.2 12,104

Gün isigi
1987 Dram Çeşitli 5.4 1,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017