Giriş Kayıt
Thomas Zell

Thomas Zell


Özel Efekt, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Thomas Zell, Özel efekt, görsel efekt, sanat bölümü. Panik Odası (2002), Salako Romano (2001), Dayanılmaz Zulüm (2003), (2013) Star Trek: Bilinmeze Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas C. Zell | Tom Zell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Özel Efekt 8.0 220,325

Uzay Yolcuları
2016 Macera Özel Efekt 7.0 224,396

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.2 307,258

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.8 554,453

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.8 422,010

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.2 600,892

Yenilmezler
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.1 1,058,579

Pirana 3D
2010 Komedi Özel Efekt 5.5 76,096

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 181,868

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 356,114

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 750,431

Aman Tanrım
2007 Komedi Özel Efekt 5.4 120,823

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 85,984

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 355,781

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 142,117

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 419,697

Perili Köşk
2003 Komedi Özel Efekt 4.9 34,380

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Özel Efekt 5.7 26,584

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 80,361

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 62,115

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,044

Panik Odası
2002 Gerilim Özel Efekt 6.8 219,196

Salako Romano
2001 Komedi Özel Efekt 4.6 11,034

Haydut
2001 Komedi Özel Efekt 6.5 59,158

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 51,900

Gizli Gerçek
2000 Dram Özel Efekt 6.6 102,749

Soygun
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 32,887

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 258,815

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 104,546

Lanetli Tepe
1999 Korku Özel Efekt 5.6 47,138

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 38,626

Korkunç Politika
1999 Suç Görsel Efekt 7.2 72,554
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Özel Efekt
5.3 159,221
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 342,088
1997 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.4 62,021

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 458,662

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 37,987

Su Dünyası
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 152,747

Vampirle Görüşme
1994 Dram Görsel Efekt 7.6 253,476

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 201,653

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 68,226
1993 Korku Görsel Efekt 5.9 10,832
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 23,561
1992 Macera Görsel Efekt 5.3 3,495

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Özel Efekt 4.7 34,167

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 806,442
1991 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 7,657

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,248

Korku Günleri
1990 Komedi Görsel Efekt 6.2 11,811

Gün isigi
1987 Dram Çeşitli 5.4 1,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017