Giriş Kayıt
Thomas Zell

Thomas Zell


Özel Efekt, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Thomas Zell, Özel efekt, görsel efekt, sanat bölümü. Panik Odası (2002), Salako Romano (2001), Dayanılmaz Zulüm (2003), (2013) Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas C. Zell | Tom Zell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.7 394,775

Uzay Yolcuları
2016 Macera Özel Efekt 7.0 277,852

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.2 322,182

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.8 607,265

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.7 434,986

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.2 642,380

Yenilmezler
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.1 1,115,267

Pirana 3D
2010 Komedi Özel Efekt 5.5 78,906

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 186,854

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 373,583

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 802,074

Aman Tanrım
2007 Komedi Özel Efekt 5.4 125,639

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 88,971

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 371,321

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 146,587

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 442,659

Perili Köşk
2003 Komedi Özel Efekt 5.0 36,234

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Özel Efekt 5.7 28,458

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 82,872

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 64,992

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 160,605

Panik Odası
2002 Gerilim Özel Efekt 6.8 228,283

Salako Romano
2001 Komedi Özel Efekt 4.6 11,034

Haydut
2001 Komedi Özel Efekt 6.5 60,835

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 53,633

Gizli Gerçek
2000 Dram Özel Efekt 6.6 106,670

Soygun
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 34,071

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,982

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 109,348

Lanetli Tepe
1999 Korku Özel Efekt 5.6 48,750

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 40,366

Korkunç Politika
1999 Suç Görsel Efekt 7.2 73,542
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Özel Efekt
5.3 164,993
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 356,272

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.4 64,766

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 477,171

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 39,670

Su Dünyası
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 159,622

Vampirle Görüşme
1994 Dram Görsel Efekt 7.6 263,643

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 210,728

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 69,724
1993 Korku Görsel Efekt 5.9 11,623
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 24,647
1992 Macera Görsel Efekt 5.3 3,495

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Özel Efekt 4.8 35,832

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 857,968
1991 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 8,016

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,248

Korku Günleri
1990 Komedi Görsel Efekt 6.2 12,184

Gün isigi
1987 Dram Çeşitli 5.4 1,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018