Giriş Kayıt
Primo Zeglio

Primo Zeglio (78)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Primo Zeglio, 08 Temmuz 1906 Buronzo, Piedmont, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı. I quattro inesorabili (1965) yapımıyla biliniyor.06 Kasım 1984 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1906
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 1984
Doğum Yeri: Buronzo, Piedmont, İtalya
Diğer Bir İsmi: Anthony Greepy
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bin Silahtan Biri
1968 62 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.2 56
1964 58 Western Yönetmen 3.3 21
1961 55 Macera Senarist
Yönetmen
7.9 22
1960 54 Macera Yönetmen
Senarist
5.7 263
1954 48 Biyografi Senarist 5.4 462
1949 43 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 66
1940 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 130
1939 33 Dram Yönetmen Asistanı    
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017