Giriş Kayıt
Primo Zeglio

Primo Zeglio (78)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Primo Zeglio, 08 Temmuz 1906 Buronzo, Piedmont, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı. I quattro inesorabili (1965) yapımıyla biliniyor.06 Kasım 1984 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1906
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 1984
Doğum Yeri: Buronzo, Piedmont, İtalya
Diğer Bir İsmi: Anthony Greepy
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bin Silahtan Biri
1968 62 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.2 56
1964 58 Western Yönetmen 3.3 21
1961 55 Macera Senarist
Yönetmen
7.9 22
1960 54 Macera Yönetmen
Senarist
5.7 263
1954 48 Biyografi Senarist 5.4 462
1949 43 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 66
1940 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 130
1939 33 Dram Yönetmen Asistanı    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017