Giriş Kayıt
Wieslaw Zdort

Wieslaw Zdort (85)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Wieslaw Zdort, 27 Nisan 1931 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Masum Büyücüler (1960), Küller Ve Elmaslar (1958), Gece Treni (1959), Faraon (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1931
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Görüntü Yönetmeni 9.2 11,277
1981 50 Biyografi Görüntü Yönetmeni 5.6 23
1979 48 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 134
1976 45 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 789
1968 37 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1966 35 Dram Kameraman 7.6 1,163
1961 30 Dram Kameraman 6.4 113

Masum Büyücüler
1960 29 Dram Kameraman 7.4 649
1959 28 Dram Kameraman 7.4 96

Gece Treni
1959 28 Dram Kameraman 7.9 1,633

Küller Ve Elmaslar
1958 27 Dram Kameraman 7.9 7,272
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017