Giriş Kayıt
Bernardino Zapponi

Bernardino Zapponi (72)


Senarist

Bernardino Zapponi, 04 Eylül 1927 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist. Derin Kırmızı (1975), Fellini Satyricon (1969), Roma (1972), Kazanova (1976) gibi yapımlarla biliniyor.11 Şubat 2000 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1927
Ölüm Tarihi: 11 Şubat 2000
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Walter Ego | Bernardo Zapponi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 65 Komedi Senarist 5.3 2,819
1991 64 Dram Senarist 5.7 2,271
1989 62 Dram Senarist    
1987 60 Senarist 4.8 68
1987 60 Komedi Senarist 4.5 436
1983 56 Komedi Senarist 5.3 115
1983 56 Dram Senarist 8.2 953
1981 54 Dram Senarist 6.8 353

Kadınlar Kenti
1980 53 Komedi Senarist 7.0 4,473
1979 52 Dram Senarist 6.8 657
1977 50 Komedi Senarist 7.1 1,014
1977 50 Dram Senarist 7.1 491

Kazanova
1976 49 Biyografi Senarist 7.1 5,159
1976 49 Komedi Senarist 6.6 199
1976 49 Korku Senarist    
1975 48 Fantastik Senarist 5.6 169
1975 48 Dram Senarist 7.2 235

Derin Kırmızı
1975 48 Korku Senarist 7.7 24,546
1972 45 Komedi Senarist 7.4 8,784
1970 43 Western Senarist 6.4 142

Palyaçolar
1970 43 Belgesel Senarist 7.1 1,431
1970 43 Komedi Senarist 6.3 328
1969 42 Dram Senarist 7.0 12,192
1969 Belgesel Senarist    

Şeytanın Kurbanları
1968 41 Korku Senarist 6.6 4,596
1968 41 Komedi Senarist 7.0 331

Cadılar
1967 40 Komedi Senarist 6.1 866
Film Altyazıları
Ready Player One (5,175) A Quiet Place (4,279) True Crimes (2,633) Black Panther (2,327) Red Sparrow (1,869) Death Wish (1,434) Game Night (1,300) The Mustanger and the Lady (1,266) Deadpool (1,036) Cargo (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,223) La casa de papel (4,488) Supernatural (3,638) Into the Badlands (2,662) Krypton (2,470) Gotham (2,453) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Big Bang Theory (2,036) Legion (2,030) The 100 (1,919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018